Συνεργασία με το ίδρυμα Onassis Stegi στην έκθεση Plasmata II

Μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος ONASSIS STEGI συμμετείχαμε στην μεγάλη έκθεση Plasmata II, που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα 16/6 - 19/7/2023.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ο καλλιτέχνης Matthias Fritsch ενσωμάτωσε στο έργο του με τίτλο Mycelium Network και καλλιέργειες μανιταριών σε κορμούς δένδρων (που προετοίμασαν από καιρό οι Βασίλης Μυλωνάς και Κατερίνα Νόλα) αλλά και επειδή η συνεργασία αυτή καταγράφεται από το ίδρυμα Ωνάση  ως συνεργασία με το σύλλογο ΤΡΟΥΦΟΚΥΚΛΟΣ, αφού υπάρχει και συνέχεια. Ελπίζουμε ότι δεν χάσατε το έργο Νούμερο 7 επειδή βρίσκεται εντός σε σπηλιά του κάστρου, στο οποίο ο σύλλογος συμμετείχε και την συντήρησή του.
Η συνεργασία μας με τα PLASMATA II και τον Matthias Fritsch συνεχίστηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 (17:00 – 19:00), στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), στο: «Εργαστήριο για την DIY καλλιέργεια μανιταριών: Τι μπορούν να σου πουν τα μανιτάρια για το διαδίκτυο».
Μαζί με τον Matthias Fritsch παρουσιάστηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις διαφορετικές μεθόδους καλλιέργειας μανιταριών.Επιπλέον ως Τρουφόκυκλος, παρουσιάσαμε καλλιέργεια μανιταριών σε κορμούς, καλλιέργεια τρούφας αλλά και το μεγάλο δίκτυο της φύσης το WOOD WIDE WEB.
Η βραδιά έκλεισε με ποπκόρν με τρούφα και λάδι τρούφας. Γύρω στα 400 άτομα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παραπάνω έδεσμα.
Ευχαριστούμε Onassis Stegi για την άψογη συνεργασία μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις